alphareg Regnskap

alphareg Regnskap er enkelt å bruke, meget funksjonsrikt og oppdateres automatisk med bilag fra de andre alphareg modulene.

alphareg Regnskap for foreninger og lag

Endelig et regnskapsprogram som er spesiallaget for foreninger, lag og organisasjoner. Det er enkelt å komme i gang med og brukervennlig både for de som ikke er regnskaps- og data- kyndige såvel som for de som har regnskap og data erfaring.

alphareg Regnskap dekker alle nødvendige funksjoner som foreninger, lag og og organisasjoner trenger for å føre regnskap og rapportere både internt og eksternt (Offentlig).

Funksjoner som inngår; kontoplan, kunder, leverandører, medlemmer med tilhørende reskontro, budsjett, bilagregistrering, alle nødvendige periode-/moms-/ regnskapsrapporter som presenteres på en tiltalende og lettfattelig måte. Modulene Fakturering, Dokumentarkiv, Avdeling- og Prosjektregnskap kan kjøpes til for de som har behov for dette i sin virksomhet.

alphareg hjelper deg i din hverdag

For å komme raskt i gang med, og forenkle den daglige bruk av, alphareg Regnskap medfølger alternative ferdige kontoplaner og konteringsmaler.

Den elektroniske brukerdokumentasjonen inneholder også en innføring i generell regnskapsføring. Dokumentasjonen er skrevet slik at også uvante regnskapsbrukere kommer lett i gang med regnskapssystemet, og er full av nyttige tips.

En komplett kunde/leverandør reskontro gir full oversikt over dine kunde/leverandørfakturaer. Næringsoppgaverapporten forenkler ligningsarbeidet for enkeltmannsforetak og bedrifter.

Avvikende regnskapsår dekkes av systemet.

 

Bilagsregistrering
Skroll til toppen