alphareg priser

Vi foretar årlig prisjustering i oktober basert på SSBs Konsumpris indeks for foregående 12 måneder. Prisene blir gjeldende fra 1. januar påfølgende kalenderår.

Nedenfor finner du en oppstilling av priser på alphareg’s moduler. Alle priser  er inkludert mva., inkluderer fri oppdatering til nye versjoner og tilgang til vår brukerstøtte. Vi fakturerer forskuddsvis for 12 måneder og lisens fornyes automatisk dersom ikke oppsigelse er mottatt hos oss 3 måneder før lisensen utløper.

Vi har prøvd å gjøre dette enkelt og tydelig. Har du allikevel spørsmål eller behov for avklaringer så ikke nøl med å ta kontakt !

alphareg er inndelt i følgende moduler: Regnskap, Medlem, Salg og Fakturering, Avdeligsregnskap, Prosjektregnskap og Dokumentarkiv.

Hver av disse moduler koster i utgangspunktet kr. 1.660 for lokal versjon og kr. 1.995 for sky versjon.

I hver modul inngår tilgang for en klient. En klient er da et AS, et enkeltpersonforetak eller et lag/forening – altså ett org.nr.

I tillegg har vi en egen modul for å sende e-Post via alphareg til dine kunder/medlemmer. Denne koster kr. 395 for lokal versjon og kr. 505 for sky versjon.

Har man sky versjon og ønsker at flere brukere skal få tilgang, til det samme som deg eller deler av dette, koster det kr. 395 per bruker.

Kjøper man mer enn en modul, eller trenger mer enn en klient, oppnår man rabatt. Ta kontakt med oss så får du et tilbud på akkurat det du trenger.

Vi har også en egen Tjeneste modul for de som har behov for timeregistrering og fakturering av dette. Denne består av Avtale, Prosjekt, Salg Tjenester med Timeregistrering og Fakturering.

Ta kontakt med oss på telefon: 71 25 75 55 eller på epost: post@alphareg.no for tilbud.

Kjøp

Les betingelser her