Regnskap for alle

alphareg Regnskap

alphareg Regnskap er enkelt å bruke, meget funksjonsrikt og oppdateres automatisk med bilag fra de andre alphareg modulene.

[trx_content][trx_columns][trx_column_item]

alphareg Regnskap for alle

Endelig et regnskapsprogram som er enkelt å komme i gang med og brukervennlig både for de som ikke er regnskaps- og data- kyndige såvel som for de som har regnskap og data erfaring.

alphareg Regnskap dekker alle nødvendige funksjoner som lag/foreninger, enkeltpersonforetak og mindre bedrifter trenger for å føre regnskap og rapportere både internt og eksternt (Offentlig).

alphareg Regnskap har god støtte for moms håndtering, for de som trenger det, og rapportering til AltInn.

Funksjoner som inngår; kontoplan, kunder, leverandører, medlemmer med tilhørende reskontro, budsjett, bilagregistrering, alle nødvendige periode-/moms-/regnskapsrapporter som presenteres på en tiltalende og lettfattelig måte. Modulene Fakturering, Dokumentarkiv, Avdeling- og Prosjektregnskap kan kjøpes til for de som har behov for dette i sin virksomhet.

alphareg hjelper deg i din hverdag

For å komme raskt i gang med, og forenkle den daglige bruk av, alphareg Regnskap medfølger alternative ferdige kontoplaner og konteringsmaler.

Den elektroniske brukerdokumentasjonen inneholder også en innføring i generell regnskapsføring. Dokumentasjonen er skrevet slik at også uvante regnskapsbrukere kommer lett i gang med regnskapssystemet, og er full av nyttige tips.

En komplett kunde/leverandør/medlem reskontro gir full oversikt over dine kunde/leverandør/medlems fakturaer. Næringsoppgaverapporten forenkler ligningsarbeidet for enkeltmannsforetak og bedrifter.

Avvikende regnskapsår dekkes av systemet.

[/trx_column_item][trx_column_item]
[trx_image url=»2640″ align=»left» title=»Eksempel fra bilagsregistrering med dokumentarkiv»]

 

[/trx_column_item][/trx_columns][/trx_content]
Skroll til toppen